Ügyfélszolgálat: +36.27.502.450 Faxszámunk: +36.27.502.451 E-mail címünk: info@nlgsys.net

Próbálja ki virtuális szerver szolgáltatásunkat kötelezettségmentesen 5 napig! Kattintson ide
Plesk - Webhosting platform
Plesk az egyetlen átfogó hosting szoftver, mellyel könnyedén kezelheti weboldalait a felhőben.


Csomagok összehasonlítása
Web Admin
10 domain
Web App
5 domain
Web Pro
30 domain
Web Host
Korlátlan domain
Viszonteladó létrehozható
Létrehozhatóak viszonteladói fiókok.
-
-
-
+
Előfizetés létrehozható
Létrehozhatóak előfizetések.
-
-
+
+
Előfizető létrehozható
Létrehozhatóak előfizetők.
-
-
+
+
Kizárólag
+
+
+
Opció
Opció
+
+
Fejlesztő csomag (PgSQL, MSSQL, Tomcat, ColdFusion)
PostgreSQL, MSSQL, Tomcat, Coldfusion rendszerek használatának lehetősége.
Opció
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
ServerShield by CloudFlare
CloudFlare
+
+
+
+
800,- Ft / hó
1 000,- Ft / hó
3 500,- Ft / hó
8 000,- Ft / hó
800,- Ft / hó
1 000,- Ft / hó
1 500,- Ft / hó
2 500,- Ft / hó
Biztonsági mentés naponta!
A szerverekről naponta végzünk biztonsági mentést, aminek akár fájlszintű visszaállítását nettó 3 500,- forintos díjért vállaljuk alkalmanként. Természetesen a virtuális szerver adminisztrációs felületén lehetőség van a teljes szervermentésre, amit bármikor, bármilyen formában alkalmas a szerver visszaállítására díjmentesen!
Jellemzők, kiemelt tulajdonságok
Kezelhetőség
Az adminisztrációs felületen bármikor újraindíthatja, újratepelpítheti és javíthatja virtuális szerverét a nap 24 órájában. Ne feledje, az adminisztrációs felületen készíthet szerveréről saját mentést is.
Bármit telepíthet
Virtuális szerverére bármilyen linux almalmazást telepíthet (pl. stream, metatreder, vpn, ftp, mail stb.), ami kompatibilis a használt operációs rendszerrel. Minden esetben ROOT joggal rendelkezik a virtuális szerverén.
Kiszolgáló szerverek
Intel alapú processzor technológia, SSD enterprise merevlemez. Könnyen felülmúlhatja egy hasonló árú fizikai szerver és egy olcsó virtuális szerver teljesítményét. Próbálja ki!
Rugalmasság
A virtuális szerverének erőforrásait (merevlemez, processzor, memória) könnyedén, teljesítményigényének megfelelően, bármikor leállás nélkül, gyors határidővel módosíthatja. A hardvermódosítás nem jár adatvesztéssel.
Docker konténer
Használja egyszerűen és biztonságosan a Docker konténereket. A Docker képes kiszolgálni a mai világban felgyorsult webes alkalmazás fejlesztést. Egy előre megírt leíró fájlból és egy alap virtuális képből pillanatok alatt újra létrehozható ugyan az a rendszer (container).
Hibatűrés
Meghibásodik az alaplap? A merevlemez? A tápegység? Egy fagyás esetében órákig eltart a RAID szinkronizáció? Ezen hibák miatt órákig elérhetetlenné válhat a szervere, de nem nálunk. A hibatűrő technológiának köszönhetően, meghibásodás esetén pár percen belül ismét elérhetővé válik a szervere, ezáltal minden szolgáltatása!
Parallels Plesk panel
A legszélesebb körben elterjedt és használt hoszting keretszoftver a világon, amely magyarul beszél hozzánk. Legyen részese Ön is a felhő szolgáltatásoknak. A Plesk Panel segítségére lesz az 1 domaintől a több száz domain kiszolgálásáig.
DirectAdmin panel
Egy egyszerű, könnyen elsajáítítható, egyszerű hoszting keretszoftver. Olyan felhasználóknak ajánljuk, akik saját céllra több domain nevet szeretnének egyszerűen és átláthatóan üzemeltetni. Ügyfél kiszolgálásra, eladásra kínált szolgáltatásra a Parallels Plesket ajánljuk.
DirectAdmin árak
DirectAdmin szoftver és végtelen domain licenc nettó havidíja 1 500,- Ft, bármelyik csomag esetén
SMS Figyelmeztetés
2 (kettő) percenként ellenőrizzük az Előfizető által megadott port számot a szolgáltatáshoz kapcsolódó IP címen. Amennyiben a port nem válaszol a rendszer automatikusan kiküldi az előfizető által megadott telefonszám(okra) az értesítő SMS-t. Amennyiben a kérdéses port ismét elérhető lesz a rendszer számára, az Előfizetőt ismételten értesíti a rendszer a port elérhetőségéről.

Költség: 1db telefonszámra és 1db port figyelése: nettó 2 000,- Ft / hó